Anuntul tau va fi distribuit si pe Facebook. Simplu - Rapid - Eficient.

adaugaanunt111  anunturi fb 

Mască tonică cu efect de întinerire pentru ten

Adaugă la Favorite
Preț: 240.00 Lei 240.00 Lei
Persoana contact: Angela
Telefon: 07..........afiseaza numarul
Adăugat 30-11-2018 06:46:42

Descriere completă

„C7 - Rejuvenating Toning Mask” menţine pielea, împrospătând şi luminând culoarea tenului. Redă pielii fermitatea, elasticitatea, senzaţia de prospeţime de care are nevoie.

Extractele de trestie de zahăr, de măr, de tătăneasă îngrijesc cu delicateţe pielea, având excelente proprietăţi tonice: cresc tonusul muscular, îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi a limfei, calmează tenul tensionat şi obosit, elimină iritaţiile şi inflamaţia, fiind benefice în special pentru tenul sensibil.

Datorită conţinutului crescut de acid citric, ascorbic şi malic, extractul de lămâi este utilizat pe scară largă în remediile de curăţare pentru ten combinat şi gras. Utilizarea frecventă a extractului îmbunătăţeşte în mod semnificativ starea generală a pielii: normalizează funcţia glandelor sebacee, reduce densitatea comedoanelor, îngustează porii, înălbeşte eficient tenul, ajută la eliminarea pistruilor, pigmentării excesive, capilarelor sparte şi erupţiilor alergice. De asemenea exercită acţiune antibacteriană, stimulează procesul de regenerare celulară, netezeşte ridurile fine.

Extractul de salcie este bogat în substanţe tanante, vitamina C, glicozide, flavonoide, acid lactic şi alte substanţe active - o combinaţie ideală de compuşi care exercită asupra pielii un efect antiseptic, antiinflamator şi cicatrizant. Extractul este foarte eficient pentru curăţarea porilor şi exfolierea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii.

Extractul de ceai verde este un excelent remediu pentru îngrijirea pielii. Păstrând tinereţea şi frumuseţea acesteia, ceaiul verde acţionează în mod complex la nivel celular: întăreşte pereţii vaselor, protejează pielea împotriva acţiuni radicalilor liberi, razelor ultraviolete, intensifică microcirculaţia şi stimulează producţia de colagen propriu. Îmbunătăţeşte schimbul de oxigen şi schimbul hidro-salin, împiedică manifestarea cuperozei, elimină roşeaţa. Mai mult de atât, extractul de ceai verde este utilizat cu succes în cosmeticele pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor, reducând retenţia de lichide, combătând cearcănele şi „pungile” de sub ochi.

Masca tonifiantă este de neînlocuit pentru tenul tern, cu probleme, îmbunătăţeşte starea generală a acestuia, redă pielii tinereţea şi culoarea sănătoasă.
Pentru obţinerea unui efect optim, după aplicarea C7 - Rejuvenating Toning Mask, se recomandă utilizarea produselor „C7 - Nourishing SerumC7 - Ser împotriva ridurilor, îngrijire zilnică” şi „C7 - Cremă hidratantă, cu efect de combatere a îmbătrânirii tenului”.

Recomandări

Masca tonifiantă pentru faţă cu efect de întinerire netezeşte, împrospătează pielea, îmbunătăţeşte culoarea acesteia si-i reda stralucirea tineretii. Redă pielii catifelarea, elasticitatea naturală, senzaţia de piele tânără, fermă.

Utilizare

Se amestecă într-un vas activatorul tonic şi pudra până la consistenţa dorită, se aplică masca pe faţă şi se lasă până la uscare (aproximativ 30 de minute), evitând zona din jurul ochilor, apoi se clăteşte cu grijă cu apă caldă. Se utilizează de 2-3 ori pe săptămână în primele 10 zile, apoi de 1-2 ori de săptămână.

Judet

Hunedoara
Deva

Detalii anunț

ID Anunț: 435
Afișări: 337
Expiră: 07-12-2020 06:46:00

           Copyright Anunturi Afaceri. New Style Software. © 2018. All Rights Reserved.                       

Politica de confidentialitate   |   Politica privind cookies