Anuntul tau va fi distribuit si pe Facebook. Simplu - Rapid - Eficient.

adaugaanunt111  anunturi fb 

LymFlow - circulației limfei

Adaugă la Favorite
Preț: 80.00 Lei 80.00 Lei negociabil
Persoana contact: Angela
Telefon: 07..........afiseaza numarul
Adăugat 29-11-2018 23:02:40

Descriere completă

"„LymFlow” reprezintă un complex vegetal care contribuie la îmbunătățirea circulației limfei, la susținerea la un nivel optim de funcționare a sistemului limfatic şi exercită acţiune antiinflamatoare..

.
Cireșele, fructe extrem de suculente şi aromate au fost aduse din oraşul antic turc Kerasunda în Europa de către generalul roman Lucullus. Este benefică nu doar pulpa de cireșe, ci şi frunzele şi codiţele, care conţin acid citric şi malic, cumarine, pigmenţi vegetali, tanine, vitaminele C, PP, В1, В6, multe minerale și pectine. .

.
Extractul din codiţe de cireșe contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei lichidului intercelular sau limfei, asigurând, astfel, drenajul vaselor şi contribuie la eliminarea excesului de lichide şi a toxinelor. ..

Cumarinele din cireșe ajută la procesul de diminuare a coagulării sângelui, prevenind formarea de trombe. Substanţele din grupa vitaminelor P şi flavonoidele contribuie la întărirea vaselor de sânge și îmbunătăţirea tonusului acestora. .

.
Coacăzul negru (frunzele şi fructele) contribuie la activarea drenajului limfatic al muşchiului cardiac şi ficatului. Frunzele de coacăz negru conţin vitamina C, fitoncide, magneziu, mangan, argint, cupru, sulf și ulei eteric. Extractul din frunze de coacăz negru contribuie, totodată, la eliminarea din organism a excesului de acid purinic şi acid uric. .

.
Pătrunjelul este bogat în substanţe benefice precum: ulei eteric, glicozide, vitamine și flavonoizi. Pinenul, apiolul şi apigenina ajută la curăţarea vaselor sagvine, îmbunătăţind atât starea acestora, cât și drenajul limfatic. Pătrunjelul este bogat în acid ascorbic (vitamina C), care alături de alte substanţe active din plantă menţine elasticitatea vaselor mici şi mari. De asemenea, miristicina prezentă în frunze exercită efect antiinflamator şi antalgic. .

.
Hibiscusul de China este apreciat în Asia şi dincolo de hotarele sale în calitate de produs pentru tonifiere şi fortifiere generală a organismului. Ca și componente active care se află în hibiscus regăsim: antociani, proantocianidine, acizi organici (malic, citric, hibiscic) şi fenol carbonici. S-a demonstrat că polifenolii şi acidul protocatechuic neutralizează produşii toxici ai activităţii germenilor patogeni rămași pe pereţii vaselor de sânge. Extractul din flori deține excelente proprietăţi antioxidante împiedicând astfel subţierea şi deteriorarea ţesuturilor vasculare..


Recomandări

Contribuie la normalizarea schimbului de substanțe și are un efect antioxidant.

Ajută la procesul de drenare limfatică și detoxifiere a organismului.

Exercită acțiune benefică asupra sistemului imunitar prin fortifierea acestuia.

Mod de administrare

În calitate de supliment alimentar – sursă suplimentară de flavonoizi.

Mod de administrare: În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi sau conform recomandărilor specialistului.

Durata administrării: 1 lună. După caz, administrarea se poate repeta.

Contraindicaţii: intoleranţă individuală la componentele produsului, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Judet

Hunedoara
Deva

Detalii anunț

ID Anunț: 431
Afișări: 303
Expiră: 06-12-2020 23:02:00

           Copyright Anunturi Afaceri. New Style Software. © 2018. All Rights Reserved.                       

Politica de confidentialitate   |   Politica privind cookies