Anuntul tau va fi distribuit si pe Facebook. Simplu - Rapid - Eficient.

adaugaanunt111  anunturi fb 

Preț: 2,70 Lei 2,70 Lei
Persoana contact: Angela
Telefon: 07..........afiseaza numarul
Adăugat 29-11-2018 00:01:38

Descriere completă

Istoria a descoperirit proprietățile vindecătoare ale apei de coral care este asociată cu studiul fenomenului de longevitate al locuitorilor din insulele japoneze Okinawa și Tokunoshima. Oamenii de știință și gerontologii au observat că speranța de viață pe aceste insule este cu 10-15 ani mai mare decât în ​​toată Japonia. Și oamenii care trăiesc acolo se disting prin sănătate bună. Ulterior, oamenii de știință au explicat motivul pentru longevitatea locuitorilor acestor insule. Aceste insule sunt situate pe atoluri de corali care filtrează apa și o saturează cu ioni de calciu.

Una dintre cauzele îmbătrânirii este deshidratarea. Nu murim de boală. Corpul nu cunoaște celulele bolnave și sănătoase, cunoaște celulele tinere și cele vechi. O celulă veche este acea celulă care pierde umezeală intercelulară și celulară. Pentru a păstra această umiditate, trebuie să dăm apei proprietăți biologice speciale. Acest lucru este foarte important. Avem rezerve enorme în restaurarea și menținerea echilibrului de apă. Ca urmare a utilizării apei de corali, există schimbări pozitive în organism la toate nivelurile. Produsul reglează echilibrul de apă-sare și pH-ul și îmbunătățește starea generală a corpului.

Utilizarea apei din corali contribuie la:

realizarea pH-ului optim al sângelui;
purifica sângele;
reduce riscul bolilor sistemului cardiovascular și sistemului digestiv;
oxigenarea sângelui;
normalizarea glicemiei și tensiunii arteriale;
normalizarea rinichilor, a sistemului digestiv și a ficatului;
prevenirea artritei, îmbunătățirea elasticității mușchilor și articulațiilor,
restaurarea structurii normale a țesuturilor osoase și cartilajului din organism.
Coralul de apă conține suficientă calciu de origine organică. Compoziția sa este identică cu cea a calciului, care este conținută în oasele unei persoane. Astfel de calciu este mult mai ușor și pe deplin digerat. Acest lucru este posibil datorită faptului că, în apa de la corali, calciul are o formă biodisponibilă ușor digerabilă. Dacă calciul în organism nu este suficient, atunci acest lucru nu poate fi trecut cu vederea. O persoană în acest moment este expusă la multe boli. Lipsa de alte oligoelemente duce și la acest lucru. Pentru a restabili nivelul mineralelor din organism, va ajuta apa din corali. Cu aceasta, se va descurca chiar mai bine decât orice alt medicament.

Apa pură nu este un medicament, ci nevoia zilnică a corpului. Merită să vă amintiți acest lucru și, în nici un caz, să nu uitați.

Judet

Hunedoara
Deva

Detalii anunț

ID Anunț: 412
Afișări: 363
Expiră: 06-12-2020 00:01:00

           Copyright Anunturi Afaceri. New Style Software. © 2018. All Rights Reserved.                       

Politica de confidentialitate   |   Politica privind cookies